top of page

Marmerstones

Marmerstones is een nieuw product afkomstig uit Italië

Marmerstones wordt gemaakt van gebroken marmer dat getrommeld wordt zodat de scherpe kanten eraf worden gepolijst.

Marmerstones wordt naadloos aangebracht op de ondervloer en is leverbaar in vele standaard marmer kleuren in varianten van 4 tot 18 mm korreldikte

Een marmer stone vloer is opgebouwd uit miljoenen kleine marmerkorreltjes. Deze korreltjes worden na het zeven gebonden met epoxy. Dit zorgt voor een optimale vloeistofdichtheid en zorgt voor een druk en treksterkte die tweemaal zo dik is als beton. De marmer stone vloer heeft een chique en warme uitstraling. Deze vloer is leverbaar in diverse soorten kleuren en korrelgradaties waardoor er heel veel mogelijkheden zijn. De marmer stone vloeren hebben dezelfde eigenschappen als de siergrindvloer. Het enige verschil is dat bij een siergrindvloer het grind met kleurstoffen op kleur gebracht wordt en bij marmer stone de natuurlijke kleur van het marmer wordt gebruikt. Dit geeft een vloer van marmer stone een zeer natuurlijke uitstraling.

Waarom een marmer stone vloer? Een marmer stone vloer is slijtvast, sterk, goed reinigbaar, eenvoudig aan te brengen en onderhoudsarm. Daarnaast is marmer stone goed te combineren met vloerverwarming.

bottom of page